top of page

Søk i bloggen

Seneste blogginnlegg

  • Facebook Clean Grey
  • Grey YouTube Icon

Slukke helvetes flammer


Løgnen som holder liv i alle andre løgner om Gud, er løgnen om helvete. Den er selve grunnfjellet som puster liv i løgnen om at Guds forhold til mennesket er basert på prinsippet om straff og belønning.

Denne løgnen er det nå Guds timing for å avlive, én gang for alle.

For om denne løgnen får leve sitt skitne liv i et menneskes sinn vil man aldri klare å få en trygg relasjon til Gud, men helvetes flammer vil alltid ligge der i bakhodet og ødelegge.

Man blir prestasjonsbasert og gjerningsfokusert, som er nettopp det satan ønsker vi skal være. Helvetes flammer endrer vårt fokus fra relasjon til prestasjon, noe som produserer stolthet eller fordømmelse alt etter hvor du føler du er på prestasjons-skalaen.

Man vil vandre mellom å føle seg stolt eller fordømt, og speile dette til de mennesker man møter. Noen ganger er man som en moderne utgave av en fariseer, stolt og glad over sin velfortjente ventende belønning, mens andre ganger full av frykt for den kommende fortjente straff. Det er i sistnevnte kategori at de aller verste svovelpredikanter befinner seg der de ivrig selger sitt eget forvrengte selvbilde og gudsbilde.

Er det ikke på tide å avvikle det hedenske konseptet helvete? For det er jo derfra det kommer, fra det hedenske og ikke fra Gud.

Nøkkelen til den siste vekkelsen tror jeg er avsløringen av løgnen om helvete, og jeg tror at det ikke kan bli vekst i noe kristen virksomhet uten at helvete aller først avvikles. For løgnen om helvete er satans viktigste våpen da det holder liv i tanken om at Gud har et prestasjonsbasert forhold til Sine barn, mens sannheten er at det alltid har vært relasjonsbasert.

Gud er rett og slett alles Far, og menneskeheten er Hans barn. Det handler om en relasjon som ble besluttet og bestemt av Gud før verden ble skapt.

Ønsker du vekkelse, vel da må du på barrikadene og slukke helvetes flammer ved å rope ut så høyt du kan;

HELVETE ER EN LØGN!

Det er jo det rene vanvidd å tro at f.eks en muslimsk jente på 13 år som dør i et bomberaid på landsbyen hun bor i, trekker sine siste åndedrag i et inferno av flammer, for så å våkne opp i helvete? Men i dette flammehavet vil ikke døden befri henne fra smertene da Gud har besluttet å gi henne en kropp som aldri dør, og i tillegg er overfølsom for smerter slik at straffen aldri skal ta slutt. Dette forkynnes faktisk, tro det eller ei!

Skal vi ikke si at nok er nok, og selv om det koster deg en posisjon i en menighet, lukker noen dører, så tenk heller på at det vil åpne mange hjerter. Er ikke det mye viktigere enn alt annet?

La oss sammen fronte en kamp mot den aller største løgnen, nemlig helvete. Det er på overtid at vi tør å si det vi egentlig mener, og at noen av oss går i front. Til å begynne med vil det koste litt, men Gud gir styrke til å stå i det. Jeg kan ærlig si dere at i dag koster det ingenting at jeg blir "skutt på" og dømt til det ene verre enn det andre. Guds nåde er større!

Jeg heier på dere som blir med i kampen om å slukke helvetes flammer, og vil oppmuntre deg med i si at dette er kanskje det viktigste arbeidet i denne siste kjærlighets-vekkelsen som i dag raser over jorden. For uten at løgnen om helvete er borte og det ikke lenger ryker av bålet, vil ikke budskapet om Guds ubetingede kjærlighet klare å vinne terreng.

Helvete kan ikke sameksistere med Himmelen, og Guds ubetingede evige barmhjertighet kan ikke sameksistere med evig tortur. Det ene slår det andre ihjel.

Så bli med å spre budskapet om at Jesus viste oss Gud, og løft din røst og ta første steget i å bidra til å avsløre den største løgnen av dem alle - løgnen om helvete!


bottom of page