top of page

Søk i bloggen

Seneste blogginnlegg

  • Facebook Clean Grey
  • Grey YouTube Icon

Jesus er Guds selvåpenbarelse


Visste du at når Gud sier noe, gjør han samtidig det han sier?

For Gud sier det han gjør, og gjør det Han sier. Det er ikke mulig å skille det Gud sier, fra det Gud gjør. Hans ord følges automatisk opp av en samsvarende handling.

Da Gud sa; "det bli lys", var det med en gang slutt på mørket. Det ble som Gud sa! Alle ord fra Guds munn inneholder Hans skapende kraft, og ikke ett ord har forlatt Guds munn uten at det i samme øyeblikk skapte det ordet nevnte. Der vi mennesker kan si noe, mene noe annet, og gjøre det tredje, er det alltid samsvar mellom Guds ord og handling.

Jesus er Guds samsvarende handling på Hans ord - han er Guds selvåpenbarelse. Jesus bekrefter med sine tanker, ord og gjerninger hvem Gud er, og hva som er Guds vilje for menneskene. Jesus er Guds ord åpenbart i menneskelig skikkelse så ingen skulle misforstå HVEM GUD ER!

Våre tolkninger, meninger, tradisjoner og overleveringer er ikke automatisk lik Gud, men det eneste som helt sikkert kan sies å stemme hundre prosent med Gud, er Jesu liv.

Derfor sa også Jesus disse ord til sine disipler, rett før han forlot dem: "Tro meg når jeg sier at jeg er i Faderen og Faderen i meg. Om ikke for annet, så tro det for selve gjerningenes skyld." (Joh. 14:11)

Man kan mistolke ord og utrykk, og mennesker kan oversette mer i tråd med egen forutinntatthet enn Guds hjerte og guddommelige mening - men

INGEN KAN MISTOLKE JESU GJERNING!

Jesu liv er Guds ord i kjøtt og blod, og hans liv kan du derfor alltid trygt stole på. Jesus demonstrerte i tanker, ord og gjerning hvem Gud er, og Jesu gjerning ble Guds hjerte åpenbart for våre øyne.

Hvis du lurer på hvem Gud egentlig er sånn innerst inne; spør deg selv:

- Når "så du" Jesus ikke tilgi?

- Når "så du " Jesus ikke vise nåde?

- Når "så du" Jesus ikke være barmhjertig?

Prøv å se for deg Jesus på korset, pint, torturert, forlatt og avvist - av mennesker uskyldig dømt til døden på et kors.

Hva ser du?

Jo, du ser Guds kjærlighet for menneskeheten i Jesu legeme - et ydmykt offer som satte andre foran seg selv, og som ikke hevnet selv sine mordere, men tilgav UBETINGET!

Lurer du på hvem Gud er? Ikke gå deg vill i bokstaven, men let i Jesu liv. Hans liv demonstrerer Guds vilje.

Jesus kom for å vise oss det sanne bildet av Gud.


bottom of page