Søk i bloggen

Seneste blogginnlegg

  • Facebook Clean Grey
  • Grey YouTube Icon

Hvis du virkelig trodde på helvete...


Hvis du virkelig trodde at dine;

- familiemedlemmer,

- naboer,

- venner og bekjente,

- ja alle som ikke hadde sagt ja til Jesus ville pines og tortureres i all evighet i et brennende inferno kalt helvete;

da hadde du selvsagt gjort alt i din makt for å advare dem om denne kommende katastrofen som venter dem like sikkert som himmelen venter deg og de andre som har sagt ja til Jesus.

Noe annet ville ha vært den totale ansvarsfraskrivelse, en egoisme og en "jeg bryr meg ikke" holdning som ingen mennesker på planeten klarer å leve med. For ingen oss lar vel være å advare andre om så det gjelder bare det at huset deres brenner? Men her snakker vi ikke bare om en liten brann i huset, men om tortur i en sjø av ild i all evighet uten noen gang å få dø i fra smertene!

Ja tror det eller ei, men enkelte kristne, ja de finnes også i Norge, tror også at Gud skaper et ekstra følsomt smerte-apparat i de som pines i helvete så torturen skal bli ekstra grusom. Prøv å ta inn over deg at en god og kjærlig Gud utstyrer de som tortureres i ild og med spyd, lanser, kniver og det som verre er, med et hyper-sensitivt følelses-apparat så lidelsene skal bli så grusomme som det er «guddommelig» mulig?

Derfor er jeg overbevist om at de som ikke bruker hvert ledige minutt i døgnet til å advare andre om at helvete, innerst inne ikke tror at helvete eksisterer!

De sier de tror på helvete men innerst inne så gjør de det egentlig ikke. For hvem med et sunt og normalt sinn kan tro på noe så helt vanvittig, barbarisk og uhyrlig? Det er rett og slett for sykt, grusom, perverst og ondskapsfullt til at det er mulig for vår hjerne å i det hele tatt omfavne rekkevidden av et slikt sykt konsept.

Vi snakker tross alt om tortur på et så voldsomt nivå at et menneske under normale omstendigheter ville ha dødd etter få sekunder. Smertene og de mentale konsekvensene vil sørge for det; heldigvis får man si. Men i helvete slipper man altså ikke unna så lett for der har altså Gud sørget for at torturen varer i evigheters evighet.

For i helvete opphever Gud naturlovene som gjelder her på jorden, og skaper nye egenskaper i torturofrene så de ikke dør av å for eksempel senkes ned i en sjø av ild som i enkelte illustrasjoner ser ut som lava. I tillegg utstyres de med en overfølsomhet for smerte så selv et lite vindpust fører til et smertehelvete du gladelig hadde dødd for å unnslippe.