top of page

Søk i bloggen

Seneste blogginnlegg

  • Facebook Clean Grey
  • Grey YouTube Icon

Alt i Kristus


Joh. 1-1-3: "I begynnelsen var Ordet. Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud. Han var i begynnelsen hos Gud. Alt er blitt til ved ham; uten ham er ikke noe blitt til av alt som er til."

Ingen steder, ingen mennesker, ingen dyr, ingen verken ting eller liv eksiterer UTEN at det er skapt av, ved og i Jesus.

Du kan rømme til universets yttergrenser, men også der er alt i Kristus, og Han er i alt. Det er Han som er selve livets eksistens, og som er i alt som er skapt.

Det finnes ikke en eneste planet i en eneste galakse som ikke er skapt av og i Gud, ja selv et lite sandkorn kan ikke eksistere uten at Gud er Skaperen og opprettholderen av det.

Kol. 1:16-17: "For i ham er alt blitt skapt, i himmelen og på jorden, det synlige og usynlige, de som troner og de som hersker, både makter og myndigheter – alt er skapt ved ham og til ham. Han er før alle ting, og alt består ved ham."

INGENTING KAN BESTÅ UTEN JESUS.

Denne universelle sannheten tar effektivt livet av løgnen som påstår at noen mennesker er i Kristus, andre ikke. For ifølge Bibelen kan ingenting, heller ikke mennesker, eksistere med mindre det er skapt TIL, VED, AV og I KRISTUS.

Da blir mitt spørsmål;

Hvordan kan man forklare helvete uten at det også er en del av ALT det som er skapt

til, ved, av og i Kristus?

Og hvordan forklarer man at de menneskene som skal havne der er ikke er en del av livet som er skapt

til, ved, av og i Kristus?

Enten er vel alle ting, alt liv og alle mennesker skapt TIL, VED, AV og I KRISTUS, eller så er det ikke?

Og er det første riktig, ja da er vel alle med i Guds familie?

Jeg bare spør.

Mitt svar er at selvsagt er vi alle i Kristus, og har alltid vært det.


bottom of page