top of page

Søk i bloggen

Seneste blogginnlegg

  • Facebook Clean Grey
  • Grey YouTube Icon

Elsk mennesker!


"Loving people for a living!"

Utsagnet kom fra Todd White, og jeg kan ikke være mer enig. For en fantastisk beskrivelse av oss kristne :-)

For det er hva vi er i denne verden, ren og ubetinget kjærlighet slik som vår Far og Gud. Vi er skapt av kjærlighet, for å være kjærlighet. Ikke for å snakke om kjærlighet, diskutere den, drøfte hvor langt den rekker, om den inkluderer alle eller kun noen, men for å VÆRE kjærlighet!

Kjærlighet er en handling!

Tenk om alle kristne så denne sannheten? At vi skal elske alle, være god mot alle, og la Guds ubetingede kjærlighet flyte gjennom oss, totalt uhindret av religiøse tankebygninger og "dem og oss "sataniske forestillinger.

Du er kalt til å VÆRE kjærlighet, et kar som Gud kan bo i og virke igjennom så mennesker får lyst til å bli kjent med Han som virker i deg.

Spørsmålet vi alle skulle stille oss er; (tar det på engelsk)

Do you ;

JUGDE people for a living?

or

LOVE people for a living?

Mange kristne dømmer dessverre mennesker i det daglige, der de deler mennesker inn i kategorien frelst/ufrelst, og verdig/uverdig å være et Guds barn. Det kan være homofili som feks fører til dommen uverdig, eller at du ikke tror på evig pine ev. andre teologiske mangler i deres øyne.

Noen dømmer også mordere, voldtekstmenn, og i hvert fall Hitler til status evig fortapt, og legger ved det store begrensninger på Guds grenseløse kjærlighet.

For jeg tror ikke Gud elsker oss slik vi definerer elske. Vi elsker som regel kun det elskelige, men ikke det "u-elskelige". Men Gud er annerledes, for Han elsker fordi Han ER kjærlighet.

Bibelen forteller om dette i Rom. 5:6-8: "Da vi ennå var svake, døde Kristus til fastsatt tid for ugudelige. Selv for en rettskaffen mann ville vel neppe noen gå i døden. Eller kanskje ville noen våge livet for en som er god. Men Gud viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss da vi ennå var syndere."

Det er en kjærlighet som ikke handler om fortjeneste, men som sola varmer opp alt innenfor dens rekkevidde, elsker Gud alt og ALLE innenfor Hans rekkevidde. Og Guds rekkevidde dekker hele universet, og ingenting kan således unnslippe Guds kjærlighet.

Slipp Gud til og la DHÅ forvandle deg til å bli kjærlighet.

Begynn å "love people for a living!"


bottom of page