top of page

Søk i bloggen

Seneste blogginnlegg

  • Facebook Clean Grey
  • Grey YouTube Icon

Bare Jesus


Mitt mål er ikke å skaffe meg kunnskap så jeg kan lære deg;

Hvordan du skal gå på veien

Hva som er den balanserte sannheten

Hvordan du best skal leve livet

MEN

Mitt mål er å få deg til å se innover i deg selv og lære deg lytte til Han som er;

Veien

Sannheten og

Livet

Det er fort gjort å bli klok i egne og andres øyne, og at fokus dras i retning egen kunnskap. Da kan men ende opp som en coach som forkynner veien til suksess og godt og rett liv, der man skulle forkynne Jesus.

Ikke vær så klok, og ikke bli så imponert over hva du, jeg eller andre kan, for hva har vi som vi ikke er blitt gitt?

Husk at i Jesus er alle kunnskapens skatter skjult tilstede, og at du har alt dette tilgjengelig i deg ved DHÅ.

Mitt mål er å få deg til å forstå at du allerede har alt, og allerede vet alt i din ånd. Jesus bor i deg, og det finnes ingen kunnskap i verden som ikke er kommet fra Ham.

Det kristne livet er ikke et løp der målet er å tilegne seg den riktige kunnskapen slik at du ikke trør feil og bommer på målet. Nei, det handler om at Jesus bor i deg, og at du er elsket ubetinget fra evighet til evighet.

Ikke jag etter kunnskap, og tillat aldri at andres kunnskapsnivå får deg til å føle deg mindreverdig. Men jag etter å bli kjent med Jesus, søk Ham, snakk med Ham, og lær deg å stole på det Han sier til deg.

Det er ingen vei du må lære deg å gå rett på, en såkalt balansert sannhet du må kunne skjelne fra de andre, eller et liv som må leves så rett som mulig.

For livet er Jesus, livet er ubetinget kjærlighet, og livet er å lære seg å nyte at Han som ER Veien, Sannheten og Livet bor i deg.

Alt peker på Jesus, alt det skapte, alt som lever, kunnskap og visdom, og også Bibelen peker på Jesus. Men ingenting må dele plassen, eller i verste fall ta Hans plass.

For det er Han det handler om, bare Han.


bottom of page