top of page

Søk i bloggen

Seneste blogginnlegg

  • Facebook Clean Grey
  • Grey YouTube Icon

Han sa det..


Jesus skrev ikke ned det han ville vi skulle vite. Det var helt unødvendig, og hadde også vært en så uendelig mye dårligere løsning enn den han valgte. Johannes 16:7: "Men jeg sier dere sannheten: Det er det beste for dere at jeg går bort. For dersom jeg ikke går bort, kommer ikke talsmannen til dere. Men går jeg bort, da kan jeg sende ham til dere."

Vet du hvorfor det var unødvendig å skrive?

Fordi Jesus forlot oss ikke! Johannes 14:16-18: "Og jeg vil be Faderen, og han skal gi dere en annen talsmann, som skal bli hos dere for alltid: sannhetens Ånd. Verden kan ikke ta imot ham, for verden ser ham ikke og kjenner ham ikke. Men dere kjenner ham; han blir hos dere og skal være i dere. Jeg skal ikke la dere bli igjen som foreldreløse barn, jeg kommer til dere." "JEG kommer til dere!" Så hvis du er i tvil om noe, hva det enn måtte være, så har du fasiten på innsiden; SPØR JESUS!


bottom of page