Søk i bloggen

Seneste blogginnlegg

  • Facebook Clean Grey
  • Grey YouTube Icon

Hvorfor så sint?


Sitter her på morgenen klokken 06.50 og tenker litt. Jeg har stått opp 05.30 for å gjøre unna litt mail med leverandører i Kina i forbindelse med bestillinger av treningsutstyr. Må ta dette på morgenen før jeg skal på jobb i rusomsorgen fra 08-15.30.

Jeg har to jobber for tiden, og har hatt det i 1,5 år, og årsaken er at jeg bygger opp en forhåpentligvis sunn og god forretning innen salg av treningsutstyr samt et treningssenter-konsept.

Nok om det, det er forsåvidt irrelevant, med dog en faktor. For i tillegg til det jeg styrer med av arbeid så elsker jeg å bruke tid på å hjelpe mennesker å bli kjent med Guds ubetingede kjærlighet. For jeg tror nemlig at det vil mer enn noe annet være viktig i våre liv.

Guds ubetingede kjærlighet er som en ild som brenner bort all angst, om det er prestasjonsangst, angst for helse, økonomi eller relasjoner. Ilden gjør deg harmonisk, setter deg i rett stand, og som Paulus sier i Rom. 12:2: "forvandler deg!"

Denne forvandlingen skjer fra innsiden og ut, og er et verk fa DHÅ ene og alene. Din deltakelse er IKKE en faktor i dette!

Dette unner jeg alle å få del i, og jeg tror også at det å spre denne ilden (ja, jeg kaller det for ild) er selve den siste verdensvide vekkelsen.

"Kan du bevise det?" Ja, hvis du tror på meg, og at DHÅ har vist meg det - ellers ikke." Men det er gode nyheter, både det om vekkelsen, og budskapet om at ingen mennesker vil miste felleskapet med Gud i det evige livet som kommer.

Alle blir med, og alle er og har alltid vært Guds barn. Hans kjærlighet til oss er uten betingelser, og dermed er det ingenting vi kan bryte av regler eller bud for å miste fellesskapet.

Det er sant at Jesus viste oss det riktige bildet av Gud!

Men så sitter jeg her og lurer, og det er ikke første gang. Hvorfor blir så mange kristne så sinte over dette budskapet? Hvis de ikke tror på det, så hvorfor i det hele tatt bry seg da? Hva er det som fører til denne til tider voldsomme intensiteten i diskusjoner og debatter?

Har du et svar?