• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Utvalgte tema

Seneste blogginnlegg

May 26, 2020

May 23, 2020

May 22, 2020

May 18, 2020

Please reload

Please reload

Thor Ivar Hornnes

Antall sidebesøk

March 24, 2020

Gud er urettferdig, Jesus er urettferdig , og hele Evangeliet er urettferdig. Ingenting med Gud er rettferdig, og om du synes dette høres rart ut, så bli med meg videre i denne lille leksjonen.

Det er ikke uvanlig blant kristne å avslutte en beskrivelse av Guds karakter...

March 22, 2020

Du er smittet, jeg er smittet, dine venner er smittet, ALLE er smittet av det samme viruset som heter tankebygninger. Men i motsetning til virus som korona finnes det en vaksine som er gratis, lett tilgjengelig, og den helbreder alle mennesker uavhengig av alder og und...

March 21, 2020

I denne leksjonen skal vi se på hva som gir liv til tankebygninger. For når vi kjenner til maten de trenger for å kunne leve blir det enklere å forstå hvordan vi skal bli kvitt dem. Det er bare å sulte dem ut!

Det første vi trenger å se på er hva en tankebygning er.  Or...

March 20, 2020

Hva er egentlig en tankebygning, og hvordan blir vi kvitt dem? I denne leksjonen ser vi nærmere på hva Bibelen sier om dette.

Ordet stammer fra oxýrōma, og betyr:

"et falskt argument der man søker trygghet, en trygg plass å rømme til."

Et fellestrekk for alle "falske argu...

March 19, 2020

Visste du at det eksisterer flere evangelium, men at bare ett riktig? Og er du sikker på at "din utgave" er rett, og at du ikke forkynner og lever etter det falske evangeliet som Bibelen advarer så sterkt imot? I denne leksjonen skal vi se litt på hva Paulus sier om de...