• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Utvalgte tema

Seneste blogginnlegg

July 14, 2020

June 28, 2020

June 19, 2020

June 17, 2020

June 16, 2020

June 14, 2020

Please reload

Please reload

Thor Ivar Hornnes

Antall sidebesøk

March 24, 2020

Gud er urettferdig, Jesus er urettferdig , og hele Evangeliet er urettferdig. Ingenting med Gud er rettferdig, og om du synes dette høres rart ut, så bli med meg videre i denne lille leksjonen.

Det er ikke uvanlig blant kristne å avslutte en beskrivelse av Guds karakter...

March 22, 2020

Du er smittet, jeg er smittet, dine venner er smittet, ALLE er smittet av det samme viruset som heter tankebygninger. Men i motsetning til virus som korona finnes det en vaksine som er gratis, lett tilgjengelig, og den helbreder alle mennesker uavhengig av alder og und...

March 21, 2020

I denne leksjonen skal vi se på hva som gir liv til tankebygninger. For når vi kjenner til maten de trenger for å kunne leve blir det enklere å forstå hvordan vi skal bli kvitt dem. Det er bare å sulte dem ut!

Det første vi trenger å se på er hva en tankebygning er.  Or...

March 20, 2020

Hva er egentlig en tankebygning, og hvordan blir vi kvitt dem? I denne leksjonen ser vi nærmere på hva Bibelen sier om dette.

Ordet stammer fra oxýrōma, og betyr:

"et falskt argument der man søker trygghet, en trygg plass å rømme til."

Et fellestrekk for alle "falske argu...

March 19, 2020

Visste du at det eksisterer flere evangelium, men at bare ett riktig? Og er du sikker på at "din utgave" er rett, og at du ikke forkynner og lever etter det falske evangeliet som Bibelen advarer så sterkt imot? I denne leksjonen skal vi se litt på hva Paulus sier om de...

March 18, 2020

I syndefallet ble Eva lurt av slangen til å spise av det forbudte treet - hun ble manipulert av satans list. Ved denne handlingen kom løgnen inn i vår verden, og har siden den gang vært en trussel for vår velferd. I denne leksjonen skal vi se litt nærmere på hva som sk...

March 17, 2020

Det hjelper lite å sprengfyre i peisen, om vinduene står på vidt gap. Skal du få varmen i stua en kald vinterdag må du aller først sørge for at vinduene er lukket. Dette er noe alle selvsagt vet, og derav uttrykket "å fyre for kråka."

Men i kristenlivet er det mange so...

March 15, 2020

Paulus møtte Gud på veien til Damaskus, og ble forvandlet. Forvandlingen skjedde i sinnet, og han så for første gang hvem Gud var. Men det var ikke slik at Paulus så alt i ett nu, men forvandlingen som ble startet denne dagen på veien til Damaskus, fortsatte så lenge P...

March 14, 2020

Visste du at ikke en gang en lillefinger kan bevege seg uten at den først får beskjed av det via ditt sinn? Alt skjer via sinnet, og den som kontrollerer ditt sinn, kontrollerer samtidig deg.

Sinn kommer fra det greske ordet "nous" og betyr:

"sinn, forståelse, refleksjon...

March 5, 2020

”All you need is love” ble skrevet av Lennon og  McCartney, og ble gitt ut på singel i 1967. Den ble umiddelbart en superhit, og er fremdeles både aktuell og populær.

Sangen handler om det universelle temaet kjærlighet, og de aller fleste som h...

Please reload

© 2017 by Ministry Webdesign

  • b-facebook
  • YouTube - Black Circle