• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Utvalgte tema

Seneste blogginnlegg

July 14, 2020

June 28, 2020

June 19, 2020

June 17, 2020

June 16, 2020

June 14, 2020

Please reload

Please reload

Thor Ivar Hornnes

Antall sidebesøk

October 31, 2019

Jeg har så langt jeg kan huske gått mine egne veier, og som laksen på bildet svømt mot strømmen. Mamma sa jeg var sta, pappa sa jeg hadde sterk vilje, lærerne sa hadde problemer med å innordne meg, og i militæret ble jeg kastet ut.

Men jeg var bare Thor Ivar, og fo...

October 30, 2019

Ingen foreldre vil klare å snu ryggen til ett av sine barn, og da mener jeg uansett hva barnet har funnet på. Det er bare slik vi er laget.

Som noen av dere vet har jeg i mange tiår jobbet i rusomsorgen, og fått oppleve den ubetingede kjærligheten alle foreldre har til...

October 29, 2019

Løgnen som holder liv i alle andre løgner om Gud, er løgnen om helvete. Den er selve grunnfjellet som puster liv i løgnen om at Guds forhold til mennesket er basert på prinsippet om straff og belønning.

Denne løgnen er det nå Guds timing for å avlive, én gang for alle.

F...

October 28, 2019

I denne leksjonen skal vi se på et omdiskutert tema, og det er om det er håp også etter døden. Meningene er delte, og noen tror at om man dør uten å kjenne Jesus så enten dør man for evig, eller havner i helvete med evig pine. Andre tror at Guds kjærlighet etterjager o...

October 27, 2019

De fleste kristne vet at Jesus kom for å vise oss hvem Gud er, som vi kan lese i Joh. 1:18: "Ingen har noen gang sett Gud, men den enbårne, som er Gud, og som er i Faderens favn, han har vist oss hvem han er."

Jesus selv bekreftet dette i en av hans siste samtaler med d...

October 26, 2019

Har vi misforstått hva Jesus sa, og hva han demonstrerte da han gikk omkring på jorden som sant menneske og som sann Gud? Spørsmålet er relevant, i hvert fall etter min oppfatning, og her er hvorfor jeg mener det.

Jesus kom til jorden med en helt spesifikk hensikt, og d...

October 25, 2019

Visste du at det er kun Matteus som bruker uttrykket himmelens Rike og himmelriket?  Begrepet Guds Rike finner vi 68 ganger i de nytestamentlige bøker, mens himmelens Rike/himmelriket kun 32 ganger, og det kun i Matteus!

Her er et eksempel der M...

October 20, 2019

Kanskje noen av dere har sett filmen Left Behind som i grusomme detaljer beskriver den dagen Jesus henter noen av oss,  men etterlater de fleste? Derav tittelen; 

Left Behind - Etterlatt.

Jeg har sett den, og min reaksjon den gangen var  ikke glede for å være i...

October 19, 2019

Vi kjenner alle veldig godt til systemet med straff og belønning, og alle verdens samfunn er bygd på nettopp det prinsippet. Bryter du reglene samfunnet har vedtatt, får du din fortjente straff. Det er dette vi mennesker kaller rettferdighet.

Straff.

Det er vanskeli...

October 18, 2019

Det gjør noe med oss når vi hører at vi er elsket som vi er, og at uansett hvordan vi føler oss så er vi inkludert i Guds kjærlighet. Det treffer en helt spesiell nerve i oss, og innholdet i setningen får oss til å senke skuldrene. og å heise hvitt flagg i forhold til...

Please reload

© 2017 by Ministry Webdesign

  • b-facebook
  • YouTube - Black Circle