• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Utvalgte tema

Seneste blogginnlegg

May 26, 2020

May 23, 2020

May 22, 2020

May 18, 2020

Please reload

Please reload

Thor Ivar Hornnes

Antall sidebesøk

October 31, 2019

Jeg har så langt jeg kan huske gått mine egne veier, og som laksen på bildet svømt mot strømmen. Mamma sa jeg var sta, pappa sa jeg hadde sterk vilje, lærerne sa hadde problemer med å innordne meg, og i militæret ble jeg kastet ut.

Men jeg var bare Thor Ivar, og fo...

October 30, 2019

Ingen foreldre vil klare å snu ryggen til ett av sine barn, og da mener jeg uansett hva barnet har funnet på. Det er bare slik vi er laget.

Som noen av dere vet har jeg i mange tiår jobbet i rusomsorgen, og fått oppleve den ubetingede kjærligheten alle foreldre har til...

October 29, 2019

Løgnen som holder liv i alle andre løgner om Gud, er løgnen om helvete. Den er selve grunnfjellet som puster liv i løgnen om at Guds forhold til mennesket er basert på prinsippet om straff og belønning.

Denne løgnen er det nå Guds timing for å avlive, én gang for alle.

F...

October 28, 2019

I denne leksjonen skal vi se på et omdiskutert tema, og det er om det er håp også etter døden. Meningene er delte, og noen tror at om man dør uten å kjenne Jesus så enten dør man for evig, eller havner i helvete med evig pine. Andre tror at Guds kjærlighet etterjager o...

October 27, 2019

De fleste kristne vet at Jesus kom for å vise oss hvem Gud er, som vi kan lese i Joh. 1:18: "Ingen har noen gang sett Gud, men den enbårne, som er Gud, og som er i Faderens favn, han har vist oss hvem han er."

Jesus selv bekreftet dette i en av hans siste samtaler med d...